PoshModels

PoshModels
Studioul tau de videochat

Strategia noastra de dezvoltare se bazeaza pe servicii profesioniste intr-o atmosfera placuta

Suntem un studio de videochat cu experienta de peste 20 ani. Avem la baza o echipa formata din tineri pasionati de videochat, de tot ce inseamna frumos, glam, intr-un cuvant : POSH

Vino sa vezi ce inseamna un studio de videochat profesionist si cum te poate ajuta sa iti indeplinesti toate aspiratiile personale si financiare.

Camerele de lucru din studioul nostru de videochat sunt placute, perfecte pentru orice model de videochat. Camerele sunt dotate cu aparatura necesara (calculator, internet, camera web hd) precum si cu accesorii ce dau un plus de valoare fiecarui model (lumini, detalii).

Am visat sa dezvoltam un studio de videochat bazat pe pasiune si pe echipa. Am visat sa fim diferiti prin atitudine!


Studio Videochat Bucuresti

0768 663 442

Studioul nostru de videochat isi desfasoara activitatea intr-un cadru legal, sigur si stimulativ pentru toate modelele noastre. Pretuim calitatea, stilul, rafinamentul si bunul gust.


Activitatea ta de model POSH se va desfasura intr-o locatie de lux, confortabila si discreta in cadrul careia vei avea si un atelier de creatie vestimentara unde ne vei lasa pe noi, sau vei putea chiar tu sa-ti folosesti creativitatea in realizarea unor tinute Posh, oferind de fiecare data o imagine unica in fata camerei.

Iar cum pentru o tinuta unicat ai nevoie si de un make-up si o coafura pe masura, ei bine, vei beneficia si de acestea in cadrul studioului nostru pentru a te simti pe deplin rasfatata si frumoasa. In grija ta ramanand doar sa zambesti, sa fii pozitiva, receptiva si sa ai mereu o atitudine energica, debordand buna dispozitie, stare de comunicare si creativitate

Studio videochat Bucuresti

0768.663.442 suna si devii un model PoshModels

Castigul

Este compus din comision. Comisionul este cel care care face diferenta castigului in aceasta meserie. Cu cat performanta este mai buna, cu atat povestile citite pe net devin realitate.

Experienta

Cautam modele cu experienta in general dar nu este un criteriu eliminatoriu. Stim ca, toti angajatorii cer experienta, dar nimeni nu isi dedica timp sa invete un incepator. Prin urmare, cu experienta sau fara te asteptam la un interviu. La finalul zilei este o munca de echipa, chiar daca doar tu esti in atentia camerei.

Alte beneficii

Training gratuit cu make-up artist specialist, sedinte foto, atelier propriu de creatii vestimentare. Te invatam despre tinuta, atitudine, postura corporala, cum iti aranjezi cadrul sa arati cat mai frumoasa.

0768 663 442

Angajari Videochat Bucuresti

Daca esti sociabila, iti place sa te distrezi te asteptam la o cafea la sediul nostru din apropierea metroului Piata Muncii.


Contacteaza-ne

Ne puteti gasi si online

Daca vrei sa afli mai multe despre studioul nostru sau cum poti deveni un model Posh, poti sa ne contactezi la telefon 0768 663 442 sau poti discuta cu echipa noastra pe chat-ul site-ului nostru sau pe oricare din urmatoarele canale de socializare.

Open chat