Fetish

PoshModels Fetish
Jocuri de roluri in videochat

Sa fii model fetish ai nevoie de senzualitate, sex appeal, intr-un singur cuvant atitudine.

PoshModels este un studio de videochat care ofera training special pentru ca tu sa devii un model Fetish de succes. Latura noastra este una de nisa, una care prinde din ce in ce mai mult la publicul de acest tip. Fiind un domeniu cu multa implicare mentala si psihologica.

Scopul nostru este sa invatam un model obisnuit sa fie model fetish de succes, asadar abilitatile le vei invata impreuna cu noi. Este un domeniu vast care necesita foarte multe cunostinte atat de limbaj cat si de comportament.

In aceasta categorie a videochatului, trebuie sa fii un bun ascultator. Multi membrii intra pentru a se relaxa, doresc sa poarte o conversatie placuta si sa discute chiar si probleme personale. Deci, rolul unui model de videochat este si unul de „psiholog”, de „prietena” care poate sfatui sau poate asculta. Pentru asta, atitudinea personala este destul de importanta.


Inchipuie-ti: nici tu nu ai vrea sa te sfatuiesti cu cineva care nu iti inspira incredere, sau care nu pare dispus sa te asculte, mai ales cand trebuie sa si platesti pentru asta.

Aceasta categorie implica putin mai multa imaginatie, trebuie sa uiti problemele personale si sa fi mereu ca pentru prima intalnire . Aratand bine si simtindu-te relaxata, ii vei face pe vizitatorii care sunt in camera ta, sa te plateasca. Atunci cand un vizitator nou intra in „camera” ta, este indicat ca tu sa incepi conversatia. Este bine ca pe langa intrebarile de baza (ce faci?, cum te numesti?) sa intrebi si “ce si-ar dorii sa gaseasca in camera ta?”. Daca este un vizitator caruia ii plac conversatiile, atunci vei cauta subiectele comune si interesante. In cazul in care este un vizitator ce doreste sa-ti descopere latura feminina, tu trebuie sa ii arati acestuia feminitate si senzualitate, sau poti incerca sa il seduci prin miscari gratioase ca gesturile unei doamne care trebuie curtata.

Ce implica latura fetish?

Sa fi model fetish ai nevoie de senzualitate, sex appel, intr un singur cuvant atitudine.

Atitudinea face diferenta in aceasta categorie. Cu toti avem fantezi si fetishuri, fetish pentru pantofi, fetish pentru haine, fetish pentru bijuteri sau parfumuri.

Studio videochat Fetish Bucuresti

0768 663 442 suna si devii un model de videochat fetish.

Videochat adult

PoshModels - Studio videochat Bucuresti

Si in categoria videochat adult, cel mai important factor ramane tot comunicarea, insa modelul are posibilitatea sa se ajute si de senzualitate. Orice femeie stie ca senzualitatea este una din cele mai puternice arme pe care le poate folosi pentru a castiga un barbat. Barbatii iubesc femeile provocatoare si misterioase, asa ca stapanirea artei seductiei cu siguranta va ajuta foarte mult. Insa nu te vei putea baza doar pe asta. Este un mit faptul ca in videochat conteaza doar erotismul, senzualitatea, frumuseatea unei femei. In realitate, lucrurile nu stau chiar asa. Sigur, este un plus, insa cel mai de pret lucru va fi tot arta conversatiei, sa stii cum sa faci ca persoana respectiva sa ramana cat mai mult timp cu tine, sa lucrezi cu diferite tipuri de oameni si sa te poti adapta la fiecare in parte, sa stii sa asculti dar si sa te faci ascultata, sa te bazezi pe mintea si pe flerul tau pentru a-ti atinge obiectivele.

Stiu, pare putin complicat, insa cu cateva sfaturi intelepte din partea colegelor noastre care se ocupa de training, vei invata aceste lucruri numaidecat!

Tu iti impui singura limitele! Faci doar ceea ce tu vrei sa faci si nimic mai mult!

Daca consideri ca aceasta categorie nu este pentru tine, nu este nici o problema, poti incerca categoria non adult. Noi te vom sustine si te vom ajuta indiferent ce categorie alegi!

PoshModels este prevazut cu numeroase camere „tematice”, special dedicate categoriei de videochat fetish. Profita de design-ul special creat pentru categoria videochat fetish si echipamentele de ultima generatie. Am acordat atentie tuturor detaliilor.

PoshModels a colaborat cu o intreaga echipa de experti in domeniu pentru a pune in aplicare viziunea noastra si pentru a oferi camere pentru cat mai multe tipuri de fetish cunoscute.

Ne puteti gasi si online

Daca vrei sa afli mai multe despre studioul nostru sau cum poti deveni un model Posh, poti sa ne contactezi la telefon 0768 663 442 sau poti discuta cu echipa noastra pe chat-ul site-ului nostru sau pe oricare din urmatoarele canale de socializare.

Open chat