Beneficii

Zilnic ajutam cu pasiune
peste 50 de modele de videochat

Suntem aici la orice ora, zi sau noapte, in weekend, oricand.
Ne respectam modelele si suntem alaturi de voi!

Activitatea ta de model POSH se va desfasura intr-o locatie de lux, confortabila si discreta in cadrul careia vei avea si un atelier de creatie vestimentara unde ne vei lasa pe noi, sau vei putea chiar tu sa-ti folosesti creativitatea in realizarea unor tinute Posh, oferind de fiecare data o imagine unica in fata camerei.

Iar cum pentru o tinuta unicat ai nevoie si de un make-up si o coafura pe masura, ei bine, vei beneficia si de acestea in cadrul studioului nostru pentru a te simti pe deplin rasfatata si frumoasa. In grija ta ramanand doar sa zambesti, sa fii pozitiva, receptiva si sa ai mereu o atitudine energica, debordand buna dispozitie, stare de comunicare si creativitate

Training constant si performant

Trainingul oferit modelelor PoshModels este unul profesional si individual. Datorita experientei acumulate in decursul a peste 10 ani de activitate, echipa PoshModels a fost alaturi de modele de videochat de top.


Echipa IT iti sta la dispozite 24/24

Calculatoare performante, camere video full-hd, iluminare profesionala. Vei primi suport IT in permanenta, de asemenea trainerii nostri te vor ajuta si indruma la fiecare pas in minunata lume a videochatului.

Castiguri videochat

Castiguri intre 1000-5000 $/luna

Vei fi rasfata si ajutata in permanenta. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in domeniu si care vor face tot posibilul ca tu sa ajungi model de top, adica un model Posh.

Ti se ofera siguranta, un cadru intim, conditii foarte bune, o atmosfera de lucru relaxanta care te face sa te simti foarte bine. Nu iti trebuie experienta ,se poate dobandi in timp , cu conditia de a lucre cu perseveranta si seriozitate.

Ne puteti gasi si online

Daca vrei sa afli mai multe despre studioul nostru sau cum poti deveni un model Posh, poti sa ne contactezi la telefon 0768 663 442 sau poti discuta cu echipa noastra pe chat-ul site-ului nostru sau pe oricare din urmatoarele canale de socializare.

Suna acum
× Ne poti scrie aici WhatsApp