Angajari videochat

Vrei sa fii un model Posh?

Suna acum la telefon 0768 663 442 si programeaza-te pentru un interviu cu echipa PoshModels

Modelul de videochat Posh este talentat, ambitios si cu deosebite abilitati de comunicare. Pentru a deveni un model Posh trebuie sa ai peste 18 ani si cunostinte minime de limba engleza. In cazul in care nu ai deloc cunostinte de limba engleza iti punem la dispozitie cursuri de limba engleza pentru incepatori, pentru a te ajuta sa comunici cu incredere.

Experienta nu este necesara. Castigurile in videochat incep cu 1000$, dar cu implicare si creativitate, poti castiga de 4-5 ori mai mult. Angajarea se face respectand legislatia romana, programul de lucru recomandat este unul normal de 8 ore pe zi, dar poate fi si flexibil.

Vei fi rasfata si ajutata in permanenta. Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta in domeniu si care vor face tot posibilul ca tu sa ajungi model de videochat de top, adica un model PoshModels.

De ce noi si nu un alt studio de videochat? Simplu! Noi ne implicam 100% in dezvoltarea ta profesionala, suntem transparenti si corecti si nu credem in penalizari si reguli extrem de stricte.

Angajari Videochat Bucuresti

Te asteptam cu drag!

Fiecare persoana este o parte importanta a acestui studio si astfel incercam sa acordam atentie maxima fiecarui model in parte. Suntem deschisi sa te cunoastem si abia asteptam sa-ti vorbim despre studioul nostru elegant.


Ti se ofera siguranta, un cadru intim, conditii foarte bune, o atmosfera de lucru relaxanta care te face sa te simti foarte bine. Nu iti trebuie experienta in videochat si nici studii pentru a face bani din videochat.

Noi credem ca acest domeniu trebuie facut din placere si pentru a avea succes in studioul de videochat PoshModels modelul este tratat ca un vip. Fiecare persoana este o parte importanta a acestui studio si astfel incercam sa acordam atentie maxima fiecarui model in parte.

Conditii de angajare


Varsta minima: 18 ani impliniti (obligatoriu)


Limba engleza la nivel de conversatie


Sa fii comunicativa si placuta


Sa fii deschisa la lucru in echipa


Comisioane si bonusuri PoshModels

PoshModels - Studio Videochat Bucuresti

 

Program Part-Time

ore lucrate pe saptamana: < 37


comision 50%


Program part-time nu se califica la promotiile si bonusurile studioului

Program Full-Time

ore lucrate pe saptamana: > 37


comision +5%


Programul full-time beneficiaza de toate promotiile si bonusurile noastre

Ne puteti gasi si online

Daca vrei sa afli mai multe despre studioul nostru sau cum poti deveni un model Posh, poti sa ne contactezi la telefon 0768 663 442 sau poti discuta cu echipa noastra pe chat-ul site-ului nostru sau pe oricare din urmatoarele canale de socializare.

Open chat